rohlíková pizzaDěkujeme za výborný recept – Rohlíková pizza, slečně Veronice Pražákové. Doufám, že ho brzy vyzkoušíte a dáte nám vědět, jak vám chutnalo. Své recepty nám můžete nadále posílat. Budeme se těšit a čtenářky určitě také.

Rychlé a snadné recepty se těší v dnešní uspěchané době čím dál větší oblibě. Navíc nestojí moc peněz a tak si kolikrát celá rodinka pochutná na výborné večeři, která nevyjde ve finále ani draze. Navíc můžete experimentovat s příchutěmi a ingrediencemi dle své vlastní fantazie.

Ingredience na rohlíkovou pizzu

Na rohlíkovou pizzu spotřebujete celkem 10 až 15 rohlíků podle velikosti zapékací mísy. Mléko podle potřeby, strouhanku, tuk na vymazání plechu. Dále budete potřebovat na horní náplň: kečup, česnek, majoránku, oregano, na hrubo strouhaný sýr, salám podle libosti.

Postup přípravy na rohlíkovou pizzu

Vymazat a vysypat plech. Do mísy si nakrájíte rohlíky na kolečka a pokropíte je mlékem. Rukama rozpracujete v těsto a hmotu, pokládejte na vymazaný a vysypaný plech. Vložte na chvíli do trouby, než se odpaří mléko a hmota ztuhne. Zatím co se hmota peče nachystejte si v hrníčku kečup, česnek, majoránku a oregano. Jakmile se mléko z těsta odpaří, pomazejte připravenou směsí a nahoru navrstvěte salám a sýr. Popřípadě podle chuti zeleninu a jiné ingredience, co má kdo rád. Znovu vložte do trouby a pečte na plný výkon zhruba 15 minut-do zlatova. Přejeme vám dobrou chuť. Je to rychlá, poměrně levná a dobrá varianta večeře nebo možnost, jak občerstvit hosty.

Fotografie publikována se svolením Author:pizza by peter griffin http://all-free-download.com/free-photos/